Συνεδρίες

Ατομικές & Σχέσεων

Για την αντιμετώπιση των δυσκολιών Ψυχικής, Σεξουαλικής, και Αναπαραγωγικής Υγείας η θεραπεία μπορεί να γίνει είτε ατομικά είτε σε επίπεδο σχέσης. Είναι επίσης σύνηθες οι συνεδρίες να εναλλάσσονται ανάλογα με τον τύπο και τα χαρακτηριστικά του προβλήματος και το πόσο ανοιχτοί είναι οι σύντροφοι να συμμετάσχουν στη θεραπεία.

 

Οι συναντήσεις μας διαρκούν 55 λεπτά και γίνονται κάθε μία ή δύο εβδομάδες, ανάλογα με τη διαθεσιμότητά σας, την ένταση του προβλήματος, και το θεραπευτικό πλάνο που φτιάχνουμε μαζί στην πρώτη συνεδρία. Όσο ανακουφίζεστε από το πρόβλημα, η συχνότητα των συνεδριών θα προσαρμόζεται αναλόγως (πχ. μία φορά το μήνα ή μία φορά ανά δυο μήνες).

 

Η θεραπεία των σεξουαλικών δυσκολιών, είτε ατομικά είτε στη σχέση, ολοκληρώνεται σε μικρό αριθμό συνεδριών. Τη συνολική διάρκεια της θεραπείας, ωστόσο, θα την καθορίζουμε και μαζί ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτεραιότητές σας.

Πακέτο Γνωριμίας

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές θεραπευτικές προσεγγίσεις. Στον 21 ο αιώνα, μέσω της επιστημονικής έρευνας, γνωρίζουμε ποιες από αυτές έχουν καλύτερα αποτελέσματα, για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, και για ποιους τύπους δυσκολιών.

 

Αν δε γνωρίζετε ποια προσέγγιση ταιριάζει καλύτερα στο πρόβλημά σας, πόσο έτοιμοι/έτοιμες είστε να δεσμευτείτε οικονομικά και συναισθηματικά στη θεραπεία, ή ακόμα και ποιο είναι ακριβώς το θεραπευτικό σας αίτημα, είναι σημαντικό να γνωρίζετε τις εναλλακτικές σας.

 

Μέσα από έναν κύκλο 4 συνεδριών, εβδομαδιαία ή ανά 15 ημέρες, μπορούμε να αξιολογήσουμε μαζί τις ανάγκες σας και να διερευνήσουμε τις εναλλακτικές σας έτσι ώστε η φροντίδα που θα λάβετε να είναι αυτή που καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες σας.